Nova temporada a Teixits Llevant

Ofertes

Gaudeix de totes les nostres promocions amb total garantia de qualitat.

- Ara tots els retalls 2x1


Tela de Llengües Mallorquines

És un teixit típic de Mallorca. Síutilitza per a la decoració de la llar, cortines i tapisseries.

Els seus dibuixos discontinus, difuminats i les formes prolongades del seu estampat criden líatenció i poden escollir gran varietat de colors vius i irregulars.

Tela de llençol

Disposam de teixits per realitzar llençols a mida i al seu gust gaudint dels colors més clàssics als més moderns. També oferim estampats combinats per a fundes nòrdiques.

Davantals

Si ens visita, gairebé segur que no podrà resistir la temptació díendur-se un davantal. Diferents estampats, colors frescos... i quasi de regal. Aprofiti aquesta oportunitat i renovi el seu vestuari a la cuina!

Draps de cuina

Conjunts de draps de cuina de diferents qualitats: 100% fil; 100% cotó; 50% fil/ 50% cotó; 50% fil/ 50% polièster; ris tovallola...

Quadrants

Coixins quadrants per folrar amb la tela que més li agradi. Personalitzi la seva llar. Mides: 40 x 40, 45 x 45 i 50 x 50

Fibra per coixins

Faci el seu coixí al seu gust, només vostè sap com ha de ser el seu coixí per poder descansar millor.

Mocador de bolic

Teixit farcell. Antigament síutilitzava com a bossa o maleta per a transportar roba, actualment síempra en la decoraciÛ de la llar: estovalles, cortines... Disposam díaquest teixit en peÁa per vendre en metres i també amb estovalles confeccionades.

Vielles

Tots els colors en vielles al millor preu per a la confecció de faldes, calÁons...

© Teixits Llevant - termes i condicions - XHTML

niobigràfic*